Cand Iohannis s-a lepadat de justitie. Romania lucrului bine facut de comunisti

Cand Iohannis s-a lepadat de justitie. Romania lucrului bine facut de comunisti

Acum, puteti sa va mai faceti inca o data cruce si, daca nu v-a cuprins o scarba ingrozitoare, daca ati trecut peste momentul in care aveti senzatia ca sunteti prostii prostilor, ca Iohannis e doar purtatorul de cuvant al adevaratului presedinte, Dan Mihalache, daca ati scapat si de sentimentul ca cineva si-a batut joc de voi cum nici nu ati fi crezut ca poate fi posibil, daca ati reusit sa va resemnati cu faptul ca, asta e, ati mai luat inca o data teapa de la un politician in care ati crezut degeaba, sa analizam putin ce a vrut sa spuna, de fapt, Klaus Iohannis.

acum 85 luni (17 Feb 2016)

>

Schimbati pe Antena 3, pentru ca este acolo o lume mare si extraordinara care face jocurile ultimilor securisti din tara asta, in care o sa va simtiti minunat in timp ce vi se spala creierul. Daca ati reusit, totusi, in lumea asta nebuna in care traim, plina de mafioti nenorociti, sa va pastrati mintea intreaga si setul acela minim de valori, e OK.

Nu stiu pe cine mai intereseaza ce mai spune Klaus Iohannis, dar daca cumva faceti parte din categoria credulilor ca mine care inca-l mai asteapta pe presedintele lucrului bine facut, pe omul ala care face Romania bine, care ne scapa de "Mickey Mouse" sau alte vrajeli de astea aruncate prostimii, atunci mai bine va luati gandul. Omul, Klaus Iohannis adica, fie a avut o abilitate extraordinara de ne-a pacalit in ultimul hal, fie am fost noi ingrozitor de disperati cand l-am votat si nu am mai vazut cine este cu adevarat, fie i s-a intamplat ceva necurat pe parcurs, in ultimul an si ceva de cand a ramas pe mana lui Mihalache. Pentru ca, altfel, e imposibil de inteles ce poate fi in mintea unui presedinte care, dupa ce tace cu lunile chiar si cand ar trebui sa vorbeasca, se trezeste vorbind fix cand mai bine ar fi sa taca. Acum, puteti sa va mai faceti inca o data cruce si, daca nu v-a cuprins o scarba ingrozitoare, daca ati trecut peste momentul in care aveti senzatia ca sunteti prostii prostilor, ca Iohannis e doar purtatorul de cuvant al adevaratului presedinte, Dan Mihalache, daca ati scapat si de sentimentul ca cineva si-a batut joc de voi cum nici nu ati fi crezut ca poate fi posibil, daca ati reusit sa va resemnati cu faptul ca, asta e, ati mai luat inca o data teapa de la un politician in care ati crezut degeaba, sa analizam putin ce a vrut sa spuna, de fapt, Klaus Iohannis. De unde si pana unde mutatul sediului unui trust de presa - dupa un an si jumatate de cand printr-o decizie definitiva si irevocabila s-a stabilit ca Voiculescu trebuie sa plateasca hotia de la ICA - a devenit sugrumarea l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro