Cand este interzisa bautura care "arde" grasimile. Dezavantajele ceaiului verde: de ce ne poate face rau

Cand este interzisa bautura care

"Ceaiul verde este contraindicat persoanelor care au gastrita cu hiperaciditate, ulcer stomacal si duodenita, deoarece provoca dureri abdominale. Dezavantajul acestui ceai este ca are un continut relevant de cofeina, de aceea este bine sa se renunte la doza zilnica de cafea, in favoarea ceaiului. Va recomandam si: Cele mai puternice "sucuri-detergent", perfecte pentru curatarea grasimilor si intarirea sistemului imunitar Top 5 cele mai benefice sucuri de legume.

acum 88 luni (7 Jun 2016)

"Ceaiul verde este contraindicat persoanelor care au gastrita cu hiperaciditate, ulcer stomacal si duodenita, deoarece provoca dureri abdominale. De asemenea, si persoanele care nu prezinta aceste afectiuni trebuie sa consume cu moderatie ceai verde. Dezavantajul acestui ceai este ca are un continut relevant de cofeina, de aceea este bine sa se renunte la doza zilnica de cafea, in favoarea ceaiului.

Cum prepari corect ceaiul

Specialistii sunt de parere ca si pregatirea ceaiului este foarte importanta pentru sanatate, prin preparare fiind obligatorie pastrarea substantelor din frunze.

Respectarea sfaturilor pentru prepararea ceaiului din frunze de ceai verde pot avea ca rezultat obtinerea unei bauturi sanatoase. Cel mai bun mod de a obtine o ceasca de ceai verde sanatos este sa se respecte temperatura apei in care se vor introduce frunzele.

Proprietati diuretice si tonifiante

Consumat cu prudenta, ceaiul verde, poate aduce numai beneficii organismului. Are proprietati antioxidante datorita substantelor care combat radicalii liberi, substante numite polifenoli si catechinele, flavonoide si alcaloizi, iar efectul sau diuretic si stimulator al metabolismului fac din acest ceai un excelent remediu pentru detoxifierea colonului. Doua cani pe zi din acest ceai, alaturi de o dieta saraca in grasimi, reduc toxinele din colon, ajutand la curatarea acestuia, dar si la purificarea intregului organism.

5 lucruri nestiute despre ceaiul verde

1.Ceaiul verde este indicat pentru si mentinerea unei igiene orale adecvate. Acesta contine fluor care are rolul de a preveni aparitia cariilor, dar suprima si formarea placii bacteriene si a bacteriilor care cauzeaza respiratia neplacuta.

3.In urma unor studii care au implicat subiecti ce au consumat cate patru cesti de ceai verde in fiecare zi, s-a constatat ca acest... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro