Cand a murit PRINCE? Cercetarile adancesc misterul: "Un astfel de deces e rar intalnit la un adult de varsta mijlocie", recunosc autoritatile

Cand a murit PRINCE? Cercetarile adancesc misterul:

Autopsia ce a avut loc ieri a durat patru ore La o zi dupa disparitia legendarului Prince, moarte ce a indurerat fanii si i-a socat pe colegii si prietenii celebrului artist de peste Ocean, autoritatile au inceput sa cerceteze serios cauzele decesul.

acum 54 luni (23 Apr 2016)

Autopsia ce a avut loc ieri a durat patru ore

La o zi dupa disparitia legendarului Prince, moarte ce a indurerat fanii si i-a socat pe colegii si prietenii celebrului artist de peste Ocean, autoritatile au inceput sa cerceteze serios cauzele decesul. Rezultatele autopsiei efectuate ieri la biroul mediului legist din Ramsey, Minnesota, vor fi gata si date publicitatii peste mai mult de o saptamana, a declarat purtatoarea de cuvant Martha Weaver, citata de CNN.

Autoritatile exclud sinuciderea

Sheriff-ul Jim Olson a spus ca nu s-au gasit semne evidente de trauma pe corpul artistului si nu exista nici un motiv pentru a se crede ca a fost o sinucidere. Legistul a declarat ca "nu va elibera informatii, pana cand nu se vor primi toate rezultatele examinarii". Citeste si:

+Un tanar scapat din LAGARUL COMUNIST din Coreea de Nord a dat un RASPUNS ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro