Canalizari infundate cu sarmale si carnati dupa Sarbatorile de Iarna. "Nici nu va imaginati ce putem gasi acolo"

Canalizari infundate cu sarmale si carnati dupa Sarbatorile de Iarna.

Sarmale si carnati prin wc Angajatii de la Nova Apaserv spun ca de multe ori in tevile infundate de la canalizare gasesc, dupa sarbatori, mai ales resturi alimentare sau ospete intregi dee la sarmale si pana la carnati sau grasimea de la friptura.

acum 57 luni (13 Jan 2017)

Cu ocazia sarbatorilor de iarna se da startul la risipa. Angajatii societatii Nova Apaserv, cea care gestioneaza reteaua de apa si canalizare a judetului, spun ca dupa Craciun si Anul Nou muncesc aproape la foc continuu. Numarul solicitarilor din partea locatarilor creste mai ales pe partea de interventie la subsolurile blocurilor. "In special dupa sarbatori sunt multe solicitari mai ales pe partea de canalizare. Asa este mereu", spune inginerul Romeo Obuf de la Nova Apaserv. Motivul pentru care canalizarile se infunda atat de des dupa sarbatori, este unul tragico-comic.

Sarmale si carnati prin wc

Angajatii de la Nova Apaserv spun ca de multe ori in tevile infundate de la canalizare gasesc, dupa sarbatori, mai ales resturi alimentare sau ospete intregi dee la sarmale si pana la carnati sau grasimea de la friptura. Sunt resturi alimentare aruncate prin toaleta, sunt si sarmale si grasime. Arunca si trag apa, odata de doua ori pana se duce.", spune Romeo Obuf. Se solidifica pe conducta si pur si simplu o blocheaza. Anul trecut pe strada Stefan Airinei din municipiul Dorohoi, canalizarea s-a infundat bineinteles tot cu sarmale, carnati si alte alimente care nu au mai ajuns sa fie consumate de sarbatori.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri:

Un muncitor a fost prins sub un mal de pamant. Pompierii au sapat ore intregi pe langa el pentru a-l scoate in viata

Statie de epurare la Moreni, realizata in cadrul unui proiect cu fonduri europene ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro