Campioanele de la CSM Bucuresti, mesaje de Ziua Nationala. Gulden: "Iubesc Romania! Iubesc romanii"

Campioanele de la CSM Bucuresti, mesaje de Ziua Nationala. Gulden:

Inainte de finalul anului competitional la echipele de club, handbalistele de la CSM Bucuresti s-au gandit sa-si ia ramas bun de la fani intr-un mod special. Adrian Vasile - (antrenor secund CSM ) -La 99 de ani de la unire, la multi ani romani!

acum 34 luni (2 Dec 2017)

Inainte de finalul anului competitional la echipele de club, handbalistele de la CSM Bucuresti s-au gandit sa-si ia ramas bun de la fani intr-un mod special.

Desi majoritatea au plecat la Campionatul Mondial, "reginele Europei" din 2016 au vrut sa trimita mesaje tututor romanilor si au facut o inregistrare speciala. In frunte cu cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, handbalistele s-au intrecut in urari care de care mai incarcate de patriotism. Bella Gullden, Jelena Grubisic si celelalte "strainiere" au invatat deja cuvinte in limba romana si au dorit neaparat sa demonstreze ca sunt atasate de natiunea care le-a "adoptat".

Helle Thomsen (antrenor CSM) - "Fiti mereu mandri ca sunteti romani! La multi ani, Romania!"

Adrian Vasile - (antrenor secund CSM ) -La 99 de ani de la unire, la multi ani romani! La multi ani, Romania! Familia, prietenii, mancarea romanesca sunt elemente care te vor face de fiecare data sa vrei sa te intorci in tara ta! La multi ani dragi fani CSM! La multi ani, Romania!"

Iulia Curea - "Astazi se implinesc 99 de ani de la Marea Unirea! La multi ani, Romania!"

Jelena Grubisic - "Imi place Romania, imi plac romanii, ma bucur ca joc la o echipa romaneasca! La multi ani, Romania!" Veniti sa ne sustineti la meciuri, fiti mandri de noi! La multi ani, Romania!"

Paula Ungureanu - "A fi patriot nu e un merit, e o datorie, un motiv in plus de a ramane acasa si a demonstra ca pot face ceva bun pentru tara mea! La multi ani, Romania!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro