Campioana fara Viitor! Echipa lui Hagi n-a trecut nici de Voluntari, iar Tucudean a plecat de la clubul "Regelui"

Campioana fara Viitor! Echipa lui Hagi n-a trecut nici de Voluntari, iar Tucudean a plecat de la clubul

Dupa esecul usturator cu APOEL Nicosia si trei infrangeri la rand in campionat, Viitorul n-a izbutit sa sparga gheata nici in meciul de acasa cu FC Voluntari. Viitorul acumuleaza astfel doar patru puncte din cinci meciuri: 3-0 cu Gaz Metan, 0-2 cu CFR, 0-1 cu Dinamo, 0-1 cu Sepsi si acest 0-0 cu Voluntari.

acum 66 luni (8 Aug 2017)

Dupa esecul usturator cu APOEL Nicosia si trei infrangeri la rand in campionat, Viitorul n-a izbutit sa sparga gheata nici in meciul de acasa cu FC Voluntari. A fost 0-0 la capatul unui meci anost, cu putine faze de poarta.

Viitorul acumuleaza astfel doar patru puncte din cinci meciuri: 3-0 cu Gaz Metan, 0-2 cu CFR, 0-1 cu Dinamo, 0-1 cu Sepsi si acest 0-0 cu Voluntari.

De la Viitorul a disparut si George Tucudean, atacantul plecand val-vartej in urma unui conflict cu cei din stafful campioanei.

"Adevarul e ca Tucudean nu a mai ramas in cantonament, a zis ca nu mai poate sa joace din 3 in 3 zile si a vrut sa plece acasa. Toata strategia mea a fost cu el.

FC Viitorul a precizat, marti, intr-un comunicat, ca atacantul George Tucudean si-a manifestat intentia sa plece din cantonament din cauza programului incarcat si a faptului ca nu se poate concentra la fotbal in aceasta perioada.

FC Viitorul: Rimniceanu - R. Ganea - Cicaldau (Mladen '79), Nedelcu, Lopez - Chitu, Fl.

FC Voluntari: Petrariu - Maftei, Balaur, M. Popescu, Olteanu - Novac, Popadiuc (Capatana '81) - Ivanovici (Trandafirescu '89), Marinescu, Vodut - Tudorie (G. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro