Campania Nationala pentru stimularea rezervarilor in Grecia, Ministerul Economiei, Infrastructurii, Marinei si Turismului

Campania HappeningNow: #GreekSummer a fost conceputa in scopul de a sprijini rezervarile de tipul last minute si pentru a reda imaginea reala a Greciei, reamintind de sezonul estival unic din Grecia "Acum in Grecia" Campania se adreseaza publicului European in principal, prin intermediul internetului si a social media, unde vor fi prezentate cu o grafica speciala, clipuri video, imagini si mesaje atractive pentru Grecia, invitand publicul sa devina membru activ pentru a impartasi momente si experiente unice din vacanta de vara din Grecia.

acum 62 luni (4 Aug 2015)

Ministrul Delegat pentru Turism, doamna Elena Kountouras anunta Campania Nationala de Comunicare, avand ca scop stimularea cresterii rezervarilor si consolidarea turismului din Grecia.

Campania HappeningNow: #GreekSummer a fost conceputa in scopul de a sprijini rezervarile de tipul last minute si pentru a reda imaginea reala a Greciei, reamintind de sezonul estival unic din Grecia "Acum in Grecia"

Campania se adreseaza publicului European in principal, prin intermediul internetului si a social media, unde vor fi prezentate cu o grafica speciala, clipuri video, imagini si mesaje atractive pentru Grecia, invitand publicul sa devina membru activ pentru a impartasi momente si experiente unice din vacanta de vara din Grecia. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro