Campania electorala trece si prin biroul procurorilor DNA. Robert Negoita, acuzat de evaziune fiscala de 77.148.021 lei!

Campania electorala trece si prin biroul procurorilor DNA. Robert Negoita, acuzat de evaziune fiscala de 77.148.021 lei!

Milionarul a vandut, in nume propriu, un numar de 1.250 din aceste imobile, ascunzand activitatea economica desfasurata prin neinregistrarea ca persoana impozabila in scopuri de TVA, nedeclararea si neachitarea catre bugetul de stat a TVA in valoare de 77.148.021 lei.

acum 68 luni (15 Apr 2016)

Dupa Chiliman, Oprescu, Ontanu, Piedone, Vanghelie si Ludovic Orban, fostul candidat pentru fotoliu de primar al Capitalei, i-a venit randul si lui Robert Negoita. Singurul care a scapat, inca, este Manescu de la Sectorul 6

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, intrat i n administratia publica in anul 2012, atunci cand a fost ales de catre cetateni sa administreze unul din cele mai mari sectoare ale Bucurestiului, s-a prezentat, ieri, in fata procurorilor anticoruptie.

Crede ca a fost parat de Sorin Blejnar

In momentul in care a dat ochii cu jurnalistii, acesta le-a declarat ca este vorba despre o plangere mai veche facuta de Blejnar (n.r. Potrivit procurorilor DNA, in perioada 2005 - 2009, prin folosirea resurselor societatilor pe care le administra, Robert Negoita, pe atunci deputat in Parlamentul Romaniei, a construit trei ansambluri rezidentiale compuse din imobile de locuit si locuri de parcare. Milionarul a vandut, in nume propriu, un numar de 1.250 din aceste imobile, ascunzand activitatea economica desfasurata prin neinregistrarea ca persoana impozabila in scopuri de TVA, nedeclararea si neachitarea catre bugetul de stat a TVA in valoare de 77.148.021 lei. Citeste si:

+Mariana Oprea, una dintre supravietuitoarele tragediei de la "Colectiv", are ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro