Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia la proba de Matematica, pentru profilul Pedagogic

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia la proba de Matematica, pentru profilul Pedagogic

Joi am avut lectia video pentru proba de competente lingvistice la Limba Engleza, predata de profesoara Florentina Ruse de la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" din Capitala, iar vineri am avut lectia video de la proba de Limba Franceza, cu profesoara Roxana Veleanovici de la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Capitala.

acum 95 luni (24 Apr 2015)

Adevarul.ro vine in ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu si liceu, pentru ca acestia sa promoveze cu note cat mai mari, examenele nationale din vara.

Astfel, in aceasta saptamana, elevii pot urmari in direct, la Adevarul Live, lectiile video in care profesori de la licee de top din Bucuresti le vor arata cum se rezolva modele de subiecte de examen pentru Bacalaureat la Matematica si Istorie. Pe langa lectiile care vor acoperi toate disciplinele la care se sustin probe de examen, in cadrul campaniei "Adevarul de mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" vom avea si lectii de consiliere si de orientare profesionala.

Campania "Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" a inceput cu lectiile pentru Evaluarea Nationala, care au loc in perioada 6-9 aprilie, iar saptamana trecuta, profesorii au aratat cum se rezolva modele de subiecte de examen pentru Bacalaureat la limba romana, limba engleza si limba franceza.

Lectiile video

Astfel, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul national "Tudor Vianu" si Corina Buzoianu de la Colegiul National Spiru Haret" au sustinut lectiile video la Romana, unde au rezolvat in direct subiecte de examen. Profesoara Anca Davidescu de la Colegiul national Bilingv "George Cosbuc" din Capitala a predat, de asemenea, o lectie video pentru proba de matematica de la Capacitate.

Saptamana trecuta am inceput lectiile video pentru Bacalaureat 2015, cu prima lectie predata de profesoara de romana Iulia Pop de la Colegiul National "Sf. Sava" din Bucuresti, care le-a aratat elevilor cum se rezolva un subiect de romana pentru absolventii de Real, dar si cum se rezolva un subiect la examenul de Romana oral. In continuare, miercuri, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul National "Tudor Vianu" le-a aratat elevilor cum se rezolva un subiect de uman de la proba de Limba si Literatura Romana.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro