Cameron Diaz este deschisa scenelor de nuditate totala in filme

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, a declarat, intr-un interviu pentru editia americana din noiembrie a revistei "Marie Claire", ca nu va lasa societatea sa ii influenteze alegerile privind viata personala, potrivit contactmusic.com. Exista cultura asta care spune ca vedetele trebuie sa fie ca restul lumii, asa ca oamenii se gandesc , dar eu nu voi face ceva doar pentru ca asta se asteapta lumea sa fac", a declarat Diaz pentru "Marie Claire".

acum 107 luni (15 Oct 2014)

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, a declarat, intr-un interviu pentru editia americana din noiembrie a revistei "Marie Claire", ca nu va lasa societatea sa ii influenteze alegerile privind viata personala, potrivit contactmusic.com.

In trecut, vedeta a spus ca nu vrea sa se aseze la casa ei, cu un sot si cu copii, dar zvonurile recente legate de logodna cu actualul iubit, Benji Madden, vocalist al trupei Good Charlotte, arata ca ideea unei familii nu ii este chiar straina actritei.

"Imi traiesc viata, nu ma gandesc la ce ar trebui sa fac sau sa nu fac in viata. Exista cultura asta care spune ca vedetele trebuie sa fie ca restul lumii, asa ca oamenii se gandesc , dar eu nu voi face ceva doar pentru ca asta se asteapta lumea sa fac", a declarat Diaz pentru "Marie Claire".

Pe de alta parte, actrita pare dispusa sa ofere publicului ceea ce i se cere referitor la cariera sa. Cameron Diaz a avut o scena de nuditate partiala in comedia "Sex Tape", iar vedeta a admis ca este deschisa scenelor de nuditate totala in filmele in care joaca.

Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme in care a jucat este comedia "The Other Woman/Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, alaturi de Leslie Mann si Kate Upton, care a avut premiera in Romania pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distributia caruia fac parte actorii Cameron Diaz si Jason Segel, a avut premiera in cinematografele din Romania pe 18 iulie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro