Camera Deputatilor a aprobat vacantarea a 17 locuri de deputat

Camera Deputatilor a aprobat vacantarea a 17 locuri de deputat

Potrivit secretarului Camerei, Niculae Mircovici, deputatii care au obtinut mandate la alegerile locale, se incadreaza in termenul legal de 15 zile pentru a opta pentru una dintre cele doua functii si nu si-au anuntat demisia in Parlament pot merge pe varianta declaratiei notariale privind demisia, pentru ca nu se va face sesiune extraordinara pentru acest lucru.

acum 95 luni (28 Jun 2016)

Cei 17 deputati care au demisionat din Parlament sunt: Emil Mot, Daniel Florea, Laurentiu Nistor, Daniel Tudorache, Viorel Marian Dragomir, Petru Sorin Marica, Virgil Delureanu, Vasile Iliuta, Claudia Boghicevici, Gheorghe Roman, Cornel Razmerita, Toader Dima, Cosmin Necula, Mircia Muntean, Mihai Dontu, Kereskenyi Gabor, Ioana Dumitru.

Potrivit secretarului Camerei, Niculae Mircovici, deputatii care au obtinut mandate la alegerile locale, se incadreaza in termenul legal de 15 zile pentru a opta pentru una dintre cele doua functii si nu si-au anuntat demisia in Parlament pot merge pe varianta declaratiei notariale privind demisia, pentru ca nu se va face sesiune extraordinara pentru acest lucru. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro