Calin Popescu Tariceanu: Iohannis "se face ca ploua" in privinta statului paralel

Calin Popescu Tariceanu: Iohannis

Principala evaluare pe care romanii o vor face mandatului presedintelui Iohannis este daca a preferat o pozitie distanta si calduta de avocat si beneficiar al sistemului paralel de putere sau a avut curajul, fie si in al 24-lea ceas, sa ia atitudine fata de manifestarile anti-democratice ale acestui sistem", subliniaza presedintele ALDE.

acum 30 luni (11 Jan 2018)

"Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ia macar acum, in al 24-lea ceas, o pozitie fara echivoc referitoare la influenta nefasta a sistemului paralel de putere asupra justitiei. Astazi, am urmarit cu interes dezbaterile de la CSM cu privire la magistratii acoperiti si salut curajul de a pune pe masa aceasta problema majora nu doar pentru justitie, dar si pentru democratia din Romania. In orice stat democratic, presedintele ar lua atitudine", scrie Calin Popescu Tariceanu pe pagina sa de Facebook.

In opinia sefului Senatului, Klaus Iohannis tace in cazul presupusului stat paralel pentru a beneficia de inca cinci ani la Cotroceni.

"Adevarul este ca lui Klaus Iohannis i s-au solicitat pozitii publice pe aceasta problema pe tot parcursul mandatului sau. Toate aceste taceri sau replici nepotrivite pentru un sef de stat definesc principalul esec al mandatului presedintelui Iohannis si il deconspira ca om al sistemului paralel, de care vrea sa beneficieze pentru a castiga inca cinci ani la Cotroceni. Principala evaluare pe care romanii o vor face mandatului presedintelui Iohannis este daca a preferat o pozitie distanta si calduta de avocat si beneficiar al sistemului paralel de putere sau a avut curajul, fie si in al 24-lea ceas, sa ia atitudine fata de manifestarile anti-democratice ale acestui sistem", subliniaza presedintele ALDE. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro