Calin Goia, despre participarea la Eurovision: "Vrem ca mesajul sa-si gaseasca rezolvare"

Eurovision 2015: Mesajul trupei Voltaj, cel mai puternic din concurs "Am o doza de optimism pe care vreau sa o impartasesc cu voi, am alaturi sase profesionisti, cu Andrei Leonte care va face backing vocals, iar mesajul piesei este cel mai puternic pe care o trupa il transmite la Eurovision 2015", a declarat Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei, in cadrul unei conferinte organizate cu prilejul stabilirii legaturilor intre Romania si Austria, tara-gazda a editiei din acest an.

acum 91 luni (30 Apr 2015)

Eurovision 2015: Mesajul trupei Voltaj, cel mai puternic din concurs

"Am o doza de optimism pe care vreau sa o impartasesc cu voi, am alaturi sase profesionisti, cu Andrei Leonte care va face backing vocals, iar mesajul piesei este cel mai puternic pe care o trupa il transmite la Eurovision 2015", a declarat Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei, in cadrul unei conferinte organizate cu prilejul stabilirii legaturilor intre Romania si Austria, tara-gazda a editiei din acest an. Eurovision 2015, o sarbatoare a tolerantei si a diversitatii

In acest sens, Edgar Bohn, organizatorul Eurovision 2015, a venit la Bucuresti pentru a transmite mesajul competitiei din acest an. Bohn a declarat ca Eurovisionul organizat de Austria este o sarbatoare a tolerantei, a acceptantei si a diversitatii. Totodata, acesta a mentionat ca show-ul va fi primul "green event", in sensul ca totul va avea o eticheta ecologica, de la gestionarea deseurilor, pana la transportul public gratuit si consumul de energie electrica.

Edgar Bohn a mai mentionat cateva detalii legate de Wiener Stadhalle, sala in care va avea loc concursul. Stadhalle va primi in cele trei zile ale competitiei peste 110.000 de vizitatori, iar scena este construita din piloni tubulari luminosi, avand o inaltime de 16 metri. Suntem bucurosi ca mesajul va merge dincolo de granite si poate ajunge la inimile a milioane de oameni. In ceea ce priveste criticarea delegatiei Romaniei de catre comunitatea de la Bruxelles, Liana Stanciu a declarat ca stia de oferta comunitatii romanesti, doar ca oferta a fost refuzata din cauza programului incarcat al trupei Voltaj.

Eurovision 2015 se va desfasura la Viena (Austria), tara care va organiza concursul, dupa ce travestitul Conchita Wurst a castigat editia din 2014, cu piesa "Rise Like a Phoenix". In prima semifinala, care se va desfasura pe 19 mai, vor participa 16 tari, intre care Romania si Moldova, iar i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro