Calendarul Simonei Halep, zgura 2015: Turnee dificile, cu Williams si Sarapova. Cand incepe Roland Garros

Simona Halep, numarul 2 mondial, a debutat in sezonul de zgura din acest an in cadrul turneului de la Suttgart. Simona Halep ar putea incheia sezonul de zgura cu turneul de la Bucuresti, care insa va avea loc abia dupa Wimbledon, la finalul sezonului de tenis pe iarba.

acum 89 luni (27 Apr 2015)

Simona Halep, numarul 2 mondial, a debutat in sezonul de zgura din acest an in cadrul turneului de la Suttgart. Romanca va mai juca in cel putin 3 turnee de zgura anul acesta, printre care si Roland Garros, in care va duce o lupta stransa cu Serena Williams si Maria Sarapova.

Stuttgart Premier, 20-26 aprilie

Debutul Simonei pe zgura a fost unul reusit, insa nu fara a intampina o rezistenta incredibila din partea unor adversare de top. La Stuttgart, Simona s-a oprit in semifinale, dupa un meci de poveste, de 3 ore, in fata Carolinei Wozniacki. Andreea Mitu, in premiera, in top 100

Madrid - Premier Mandatory, 4-10 mai

Dupa turneele Premier Mandatory de la Indian Wells, castigat, si cel de la Miami, unde s-a oprit in semifinale, in fata Serenei, pentru Halep va urma cel de-al treilea turneu din aceasta categorie. Daca primele 2 s-au desfasurat pe hard, cel din Europa va avea loc pe zgura, in timp ce ultimul Premier Mandatory, desfasurat la Beijing este tot unul de hard. Astfel singurul Mandatory de pe zgura, suprafata preferata a Simonei, ar trebui sa-i aduca romancei un nou titlu, ea avand de aparat punctele din finala de anul trecut, cand a cedat in fata Mariei Sarapova. Romanca are de aparat punctele din finala de anul trecut de pe zgura pariziana, iar obiectivul sau pentru acest an este castigarea turneului, primul sau titlu la un grand slam din cariera. In finala de anul trecut a fost invins dupa un meci foarte strans de Maria Sarapova.

Simona Halep ar putea incheia sezonul de zgura cu turneul de la Bucuresti, care insa va avea loc abia dupa Wimbledon, la finalul sezonului de tenis pe iarba.

Citeste si Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015 ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro