Calea Luminii, evenimentul unic din Joia Mare, a ajuns la a 18-a editie. Mihai Serbanescu: "Se spune ca atunci cand implinesti 18 ani esti major"

Calea Luminii, evenimentul unic din Joia Mare, a ajuns la a 18-a editie. Mihai Serbanescu:

Atmosfera celor 2018 lumanari de pe ,,Calea Luminii", asezate pe batranul si celebrul bulevard al Castanilor, actualmente Carol I, va fi completata, ca in fiecare an, de un fundal muzical de exceptie - Doina - intrepretata de regretatul interpret de muzica folk Lorin Stanescu.

acum 36 luni (11 Apr 2017)

Este un prilej de impacare cu cei din jurul nostru si cu noi insine, un prilej de meditatie. Locurile pe care targovistenii le frecventeaza zi de zi dobandesc, astfel, o semnificatie absolut deosebita in preajma sarbatorilor pascale", a declarat primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan. "De obicei, se spune ca atunci cand implinesti 18 ani esti major. Sa stiti ca, la inceput, o mana de oameni au fost alaturi de mine. Iata ca a ajuns, printr-o rostogolire acceptata, in primul rand, de Dumnezeu, sa se desfasoare si pentru a 18-a oara. Nu-mi ramane decat sa multumesc presei, sa multumesc credinciosilor, Parintelui Nifon, Primariei - cu toata echipa pe care dl primar o conduce, pentru ca putem sa ducem la bun sfarsit acest gest de lumina", a spus artistul. Atmosfera celor 2018 lumanari de pe ,,Calea Luminii", asezate pe batranul si celebrul bulevard al Castanilor, actualmente Carol I, va fi completata, ca in fiecare an, de un fundal muzical de exceptie - Doina - intrepretata de regretatul interpret de muzica folk Lorin Stanescu. Calea Luminii debuteaza cu Denia celor 12 Evanghelii, la ora 17.30, savarsita de IPS Parinte Mitropolit Nifon, impreuna cu sobor de preoti si diaconi. La 20.30, Inaltpreasfintia Sa va iesi pe treptele Catedralei Mitropolitane si va aprinde prima lumanare, oferind apoi lumina primarului Cristian Stan si profesorului Mihai Serbanescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro