Caldura gratis, ultima dintre promisiunile fara acoperire ale lui Oprescu

Stiu care este harta de incalzire si pot sa fac in zona de Nord 3 CET-uri mici in parteneriat public-privat, cu obligatia sa cumpar de la dansii energie termica pentru 10-15 ani ca sa isi amortizeze investitia", a spus primarul general al Capitalei. Eu ma asteptam de la majoritatea ONG-urilor, in special de la cei care sunt vocali, ca sa nu spun altfel, sa vina, si mi s-a raspuns ca nu ii intereseaza", a declarat Oprescu.

acum 100 luni (29 Jan 2015)

Edilul Capitalei promite caldura gratis pentru bucuresteni si piste de biciclete pe marile bulevarde, proiecte vechi care nu fac decat sa lungeasca o lista cu angajamente neonorate, precum reconstructia Halei Matache, largirea Bulevardului Prelungirea Ghencea sau constructia autostrazii suspendate.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat recent pentru Hotnews.ro ca, in urmatorii ani, dupa contopirea RADET cu ELCEN, bucurestenii ar putea sa nu mai plateasca nici un leu pentru caldura, Primaria Capitalei urmand sa subventioneze in totalitate pretul gigacaloriei din vanzarea de energie electrica. Edilul a spus ca primaria vrea sa construiasca trei CET-uri noi in zona de nord a Capitalei, cu scopul de a moderniza reteaua de distributie. Studiul facut pe ele a spus ca este nevoie de 850 milioane ca sa refac reteaua care functioneaza de pe vremea lui Ceausescu, devenita aberanta, fiindca ea se ducea catre marile intreprinderi. Stiu care este harta de incalzire si pot sa fac in zona de Nord 3 CET-uri mici in parteneriat public-privat, cu obligatia sa cumpar de la dansii energie termica pentru 10-15 ani ca sa isi amortizeze investitia", a spus primarul general al Capitalei.

"Sa construiesti trei CET-uri noi si sa scapi de cele sase vechi este o idee buna, problema e ca nu se face. Dupa calculele mele, ar fi nevoie de un miliard de euro pentru constructia noilor CET-uri.

"Oprescu a facut patru kilometri de pista"

Un alt proiect la care Oprescu revine constant, dar care nu se materializeaza niciodata este cel referitor la pistele pentru biciclisti. Edilul sustine ca va face piste de biciclete pe carosabil, pe marile bulevarde, pe axele Nord-Sud si Est-Vest. Edilul a mai spus ca pe strazile inguste, unde nu exista spatiu pe carosabil, pistele de biciclete vor fi facute pe trotuar.

"Voi face pistele de biciclete pe carosabil, pe marile bulevarde, mergand pe axele Nord-Sud si Est-Vest. Dupa aceea, incet, incet, voi face piste s... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro