"Calcaiul lui Ahile" al jihadistilor este o tara din Orientul Mijlociu. Teroristii se tem sa si glumeasca pe seama lor

Sunt convinsi ca SUA sau Regatul Unit nu le vor ridica probleme, avand in vedere ca nu au niciun fel de strategie de aparare impotriva atacurilor teroriste", citeaza The Independent.

acum 96 luni (22 Jul 2016)

"Calcaiul lui Ahile" al jihadistilor este o tara din Orientul Mijlociu. Israel este singurul stat din lume de care se tem membrii gruparii Stat Islamic, informeaza The Independent.

Jürgen Todenhöfer, jurnalist german, a petrecut 10 zile pe teritoriile IS si a reusit sa scape pentru a dezvalui tuturor care este cea mai mare spaima a jihadistilor.

"Singurul stat de care se teme ISIS este Israel. Sunt convinsi ca SUA sau Regatul Unit nu le vor ridica probleme, avand in vedere ca nu au niciun fel de strategie de aparare impotriva atacurilor teroriste", citeaza The Independent.

De-a lungul timpului, IS a lansat cateva amenintari impotriva Israelului, sustinand ca toti evreii vor fi macelariti, jurand sa elimine "boala evreiasca" din lume. Desi se considera ca factiuni afiliate IS sunt active in Fasia Gaza, niciun atac terorist din aceste zone nu a fost revendicat de jihadisti.

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro