Calatorie in timp si dincolo de el cu #partyforhistory J&B !

Calatorie in timp si dincolo de el cu #partyforhistory J&B !

Daca il veti cauta pe Tatham pe Google, e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica: "there is no death listed for Eddie", acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual, cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

acum 108 luni (25 Nov 2014)

Intr-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele doua etaje ale magazinului Cocor, un spatiu complet redecorat, petrecerea J&B #partyforhistory a lansat in Romania platforma cu acelasi nume, prima tematica aleasa fiind atmosfera legendara Studio 54. Stankov, Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham, initiatorul J&B RARE.

De-a lungul timpului, petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie, J&B RARE, fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor '58. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google, e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica: "there is no death listed for Eddie", acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual, cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B, la cel mai inalt etaj al #partyforhistory, personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

Decorurile flamboiante, crowd-ul exclusivist, mixul muzical nudisco, electronic sau dance, au ridicat #partyforhistory la nivelul de "legendar", J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie, o petrecere buna este istorie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro