"Cafeaua" din radacina de papadie, alegerea nutritionistilor pentru energie si vitamine din belsug

In comert se gasesc deja produse de acest gen, iar cele mai frecvente sortimente de cafea din papadie includ radacina de cicoare, sfecla de zahar, secara si orz.

acum 59 luni (23 Jun 2015)

In comert se gasesc deja produse de acest gen, iar cele mai frecvente sortimente de cafea din papadie includ radacina de cicoare, sfecla de zahar, secara si orz.

Gustul cafelei de papadie este mai putin acid si amar si aduce, in schimb, o dulceata provenita din radacina de cicoare, scrie HuffingtonPost.

"Am incercat multe bauturi din plante, insa cafeaua de papadie este de departe preferata mea", spune nutritionistul Dawn Jackson Blatner.

Potrivit specialistilor, papadia este bogata in fitonutrienti, vitamine si minerale, are doar 25 de calorii la 150 de grame si contine minerale esentiale precum calciul, fierul, potasiul si zincul. Este, asadar, benefica pentru persoanele care lucreaza la birou si au multe task-uri de rezolvat intr-un timp scurt.

Radacina prajita de papadie contine probiotice, care sustin dezvoltarea bacteriilor bune din intestine si intaresc sistemul imunitar.

Tot radacina prajita de papadie contine numerosi antioxidanti, stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp, a adaugat dr. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro