Cadourile potrivite in aceasta toamna, pentru copii, adulti si nu numai

Cadourile potrivite in aceasta toamna, pentru copii, adulti si nu numai

Tehnologia ne face viata mai buna cu fiecare sarcina pe care o rezolvam mai repede si mai eficient. Iti "comunica" timpul si alte mesaje prin 85 de LED-uri, consuma putin si iti poate analiza si somnul pentru a sti cat de bine ai dormit sau cum il poti imbunatati.

acum 80 luni (22 Sep 2016)

Tehnologia ne face viata mai buna cu fiecare sarcina pe care o rezolvam mai repede si mai eficient. Iar daca un televizor este greu de luat in excursii sau nu iti mai ofera acelasi nivel de divertisment, exista o solutie. Exista realitate virtuala de cateva decenii, dar abia in ultimii ani produsele au devenit mai bune si mai ieftine. E vorba de o casca de realitate virtuala fara fire, in care doar iti instalezi telefonul, pornesti o aplicatie speciala inainte si incepi sa vizionezi videoclipuri imersive si jocuri video captivante. O poti agata in cui sau prinde de ghiozdan, conectivitate e asigurata prin Bluetooth si are integrat un microfon, daca vrei sa porti convorbirile prin ea, fara sa mai folosesti telefonul. Unde mai pui ca e si rezistenta la apa si poate fi incarcata prin microUSB. Tocmai de aceea, o solutie care le face pe toate, ba chiar foarte bine, este Samsung Gear S2 Sport. Cadranul este rotativ, poti controla foarte usor aplicatiile si vedea informatiile fara sa folosesti ecranul tactil, iar spatiul intern de stocare de 4GB este suficient pentru cateva playlisturi preferate pe care sa le asculti in drum spre serviciu sau scoala.

Daca esti pasionat doar de gadgeturile care monitorizeaza activitatile fizice, atunci bratara de fitness Polar Loop 2 ar putea fi produsul potrivit pentru tine. Iti "comunica" timpul si alte mesaje prin 85 de LED-uri, consuma putin si iti poate analiza si somnul pentru a sti cat de bine ai dormit sau cum il poti imbunatati.

In final, pentru utilizatorii de iPhone un stick USB cu spatiu de pana la 256GB este absolut necesar. Dintre toate telefoanele premium, iPhone este singurul care n-a avut si cel mai probabil nu va avea niciodata slot pentru card microSD. Din fericire, exista acest memorii "la purtator", care se conecteaza in portul de incarcare, si iti rezolva problemele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro