Cadouri de Craciun: Telefoane sub 1.500 de lei pentru toate gusturile

Cadouri de Craciun: Telefoane sub 1.500 de lei pentru toate gusturile

Are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de doar 800x480 de pixeli, 1 GB de RAM si 4 GB de stocare, la care se adauga si microSD de 32 de GB. Capacitatea de stocare e de 16 GB si nu are slot de microSD, ceea ce e un minus. Are 1,5 GB de RAM si 8 GB de stocare, dar accepta microSD de pana la 128 de GB.

acum 112 luni (16 Dec 2014)

Cat B15 Q

Nu e un telefon obisnuit, dar nici de Craciun nu vrei sa faci cadouri simple. Daca ai un prieten sau un parinte care nu are grija de device-urile sale foarte mult si le scapa pe jos, Cat B15 Q, chiar daca e la un pret foarte mare pentru specificatiile sale tehnice pure, poate fi o alternativa interesanta. Are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de doar 800x480 de pixeli, 1 GB de RAM si 4 GB de stocare, la care se adauga si microSD de 32 de GB.

Costa 1.430 de lei si daca vi se pare ca nu merita, atunci scapati-l un pic pe jos, dupa aia va puteti convinge.

LG Nexus 5

Nicio lista nu poate fi completa fara un Nexus, iar LG Nexus 5 de anul trecut costa acum 1.450 de lei, asa ca e o alternativa perfecta pentru cei care vor un smartphone excelent chiar si pentru normele anului 2015. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 800 care asigura o performanta fluida in orice task, un ecran Full HD de 5 inci si memorie RAM de 2 GB.

Capacitatea de stocare e de 16 GB si nu are slot de microSD, ceea ce e un minus. Camera foto de 8 megapixeli nu scoate niste fotografii uluitoare, dar este mult mai buna decat majoritatea celor de pe piata. Are un ecran Full HD de 5 inci, un procesor quad core si 2 GB de RAM. Camera principala e de 13 megapixeli si, tineti-va bine, camera secundara e de 8 megapixeli.

E masina de selfie perfecta si ar trebui sa o luati in calcul, pentru ca e un telefon potrivit pentru un adolescent, o sotie sau mama. Are 4G, ceea ce inseamna ca e un telefon adaptat nevoilor pietei si costa 1.300 de lei, ceea ce e foarte ieftin. Calitatea e de exceptie, iar perfomrantele la fel - 2 GB de RAM, 16 GB de stocare si un procesor quad-core care duce orice joc vrei.

La pretul asta, nu gasesti telefon la fel de bun si la fel de mare, asa ca daca pentru tine conteaza YouTube mai mult ca orice in viata, ia-ti un Z Ultra sau fa-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro