Cadou post-electoral de la Primaria Iasi pentru Mitropolia Moldovei si Bucovinei: un teren gratuit in buricul targului

Cadou post-electoral de la Primaria Iasi pentru Mitropolia Moldovei si Bucovinei: un teren gratuit in buricul targului

Clerii ieseni au cerut de la Primarie terenul, estimat de specialisti la aproximativ 50.000 de euro, pentru a putea construi in zona mai multe cladiri administrativ-bisericesti. Citeste si: Bani publici pentru biserica din campus Banii pentru biserici, printre care si cea din cartierul deputatului Fenechiu, contestati in sedinta de Consiliu Local Iasi Prelat de la Mitropolia Moldovei raporteaza premierului Ponta: "Muncim ca domnul primar sa iasa cu majoritate!"

acum 68 luni (30 Nov 2014)

Clerii ieseni au cerut de la Primarie terenul, estimat de specialisti la aproximativ 50.000 de euro, pentru a putea construi in zona mai multe cladiri administrativ-bisericesti.

Potrivit cererii depuse la primarie de Mitropolie, in zona respectiva Biserica a solicitat deja intocmirea unui plan urbanistic zonal pentru cladirea unor imobile pe terenul respectiv, situat in coasta Catedralei Mitropolitane de la Iasi, zona ultracentrala.

Cererea clericilor ieseni, adresa primarului Gheorghe Nichita, la finalul careia reprezentantii Mitropoliei "ii doresc sanatate si tot binele de la Dumnezeu" edilului, a fost indelung discutata in sefinta de Consiliu Local (CL) de vineri. Cred ca merita aici o dezbatere, fara a tine cont neaparat ca discutam de Mitropolia Moldovei, putea fi orice alta institutie care ar fi cerut", a spus Danga, consilier local din partea PNL.

In replica, cei de la PSD, care au majoritatea in CL Iasi, au mentionat ca terenul discutat nu ar putea fi transformat in parcare. Proiectul a trecut, in cele din urma, dupa ce a fost votat in majoritate de membrii PSD si aliatii lor din CL.

Citeste si:

Bani publici pentru biserica din campus

Banii pentru biserici, printre care si cea din cartierul deputatului Fenechiu, contestati in sedinta de Consiliu Local Iasi

Prelat de la Mitropolia Moldovei raporteaza premierului Ponta: "Muncim ca domnul primar sa iasa cu majoritate!"

Nunta unui miliardar roman i-a uimit pe italieniCampanie electorala de 1 iunie in fata a mii de copii din Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro