Cadavrul unui barbat, descoperit de jandarmi in Muntii Fagaras. Autoritatile presupun ca ar fi vorba de unul dintre fratii disparuti saptamana trecuta

Potrivit purtătorului de cuvint al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, echipele de salvatori au sistat căutările, in jurul orei 13.30, deoarece a inceput viscolul, căutăriile urmand să fie reluate in cursul zilei de duminică.

acum 76 luni (19 Nov 2016)

Jandarmii montani au descoperit, sambătă, cadavrul unui bărbat, care se presupune că ar fi unul dintre cei doi frați dispăruți, in urmă cu o săptămană, in Munții Făgăraș, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Ciprian Aldea, jandarmii montani au găsit cadavrul unui bărbat in zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş, insă deocamdată acesta nu a fost identificat oficial.

Cadavrul va fi coborat la poalele muntelui de unde va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvint al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, echipele de salvatori au sistat căutările, in jurul orei 13.30, deoarece a inceput viscolul, căutăriile urmand să fie reluate in cursul zilei de duminică. Căutările celor doi turişti au inceput luni dimineaţa, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei. Timp de trei zile ei au fost căutaţi şi de elicopterele MAI, special echipate pentru misiuni de salvare.

Fraţii au plecat din localitatea Sambăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră şi care aparţine unei societăţi comerciale. Apoi, cei doi au urcat pe Valea Sambetei şi de atunci nu mai ştie nimeni de ei. Misiunea echipelor de salvatori este extrem de periculoasă, in zonă existand pericol de avalanşe.

Citește și: Salvamontiştii din Făgăraş caută, incă de sambătă, doi turişti care au fost surprinşi de viscol pe munte ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro