Cadavru in descompunere, gasit in fosa septica a Spitalului Judetean din Satu Mare. Ipotezele anchetatorilor

Prima data, pompierii au observat doar o mana, dar cand au reusit sa ajunga la cadavru si-au dat seama ca este vorba despre o sesizare reala, cat se poate de grava.

acum 83 luni (16 May 2017)

Cadavrul unui barbat a fost gasit, marti, in fosa septica a bucatariei Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare. Cadavrul aflat in stare de descompunere a fost scos de catre un echipaj specializat al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare, informeaza Presa SM.

UPDATE 16.00: Anchetatorii merg pe pista unui posibil pacient sau apartinator al unui pacient, care s-ar fi retras pentru a fuma, nu ar fi observat fosa septica si ar fi cazut in ea. Anchetatorii mai iau in considerare si posibilitatea ca victima sa fi fost in stare de ebrietate, date fiind circumstantele.

Initial, surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro, ca s-a crezut ca ar putea fi vorba despre un manechin. Prima data, pompierii au observat doar o mana, dar cand au reusit sa ajunga la cadavru si-au dat seama ca este vorba despre o sesizare reala, cat se poate de grava.

Cazul a fost preluat de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare. Prima data, pompierii au observat doar o mana, dar cand au reusit sa ajunga la cadavru si-au dat seama ca este vorba despre o sesizare reala, cat se poate de grava. Cazul a fost preluat de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro