Ca-n filmele cu prosti: A fost depistat pozitiv cu cocaina inainte de Jocurile Olimpice, dupa o intalnire cu o femeie

Ca-n filmele cu prosti: A fost depistat pozitiv cu cocaina inainte de Jocurile Olimpice, dupa o intalnire cu o femeie

Centrul de Solutionare a Litigiilor din Sport din Canada a decis totusi ca Shawn Barber nu este vinovat de dopaj si a dat publicitatii, joi, raportul complet in acest caz. In document se mentioneaza ca, dupa ce a respins oferte care nu i s-au parut de incredere, sportivul a fost abordat de un barbat care i-a trimis fotografia unei femei de care i-a placut lui Barber.

acum 89 luni (7 Oct 2016)

Centrul de Solutionare a Litigiilor din Sport din Canada a decis totusi ca Shawn Barber nu este vinovat de dopaj si a dat publicitatii, joi, raportul complet in acest caz. "In data de 8 iulie 2016, cu o zi inainte de aconcura la Campionatele Canadei, la Edmonton, Barber a postat un anunt in sectiunea . A specificat in anunt ca vrea sa intalneasca o femeie care nu foloseste droguri si nu este bolnava. De asemenea, a indicat ca vrea o persoana . Barber a declarar ca scopul anuntului saau era sa gaseasca o partenera pentru o saptamana sau un weekend ca sa se elibereze de stres. El a recunoscut ca si-a dorit ca, daca totul mergea bine, sa aiba o intalnire de tip sexual. A ales sa nu mearga in baruri si cluburi, deoarece acestea sunt asociate cu drogurile si alcoolul", se arata in raportul citat de News.ro.

In document se mentioneaza ca, dupa ce a respins oferte care nu i s-au parut de incredere, sportivul a fost abordat de un barbat care i-a trimis fotografia unei femei de care i-a placut lui Barber. Barbatul a precizat ca femeia respectiva are doi copii, ceea ce l-a facut pe Barber sa creada ca femeia ar fi "mai atenta, mai rezervata".

Femeia, care ulterior a dat declaratii in fata oficialilor Centrului canadian de Solutionare a Litigiilor din Sport, a recunoscut ca a consumat cocaina inaintea intalnirii cu sportivul, chiar in baia camerei de hotel. Shawn Barber a declarat ca atunci cand a ajuns in camera de hotel barbatul care l-a abordat pe Craigslist era acolo si femeia era in baie. Intalnirea lor sexuala a durat aproximativ 30 de minute, perioada in care s-au sarutat de mai multe ori", se precizeaza in raport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro