Bute viseaza sa redevina cel mai bun din lume. Cum si cand isi propune "Mister KO" sa fie din nou campion mondial

Bute viseaza sa redevina cel mai bun din lume. Cum si cand isi propune

Imi doresc din tot sufletul, daca nu anul viitor, poate in primavara anului 2016, sa am posibilitatea sa mai prind un meci de titlu mondial, sa mai boxez o data pentru centura mondiala", a comentat Bute la Digi Sport.

acum 110 luni (25 Dec 2014)

Pe cat de rau a fost 2014 pe atat de bun se asteapta Bute sa fie 2015. Boxerul isi propune sa atace din nou centura de campion mondial, fie anul viitor, fie peste doi ani, deoarece simte ca inca mai are un cuvant greu de spus in lumea boxului.

"O sa ma asez la masa cu promotorul, cu antrenorul sa vedem ce posibilitati si ce meciuri se vor ivi. Simt ca mai am potential si pot sa fac performanta. Imi doresc din tot sufletul, daca nu anul viitor, poate in primavara anului 2016, sa am posibilitatea sa mai prind un meci de titlu mondial, sa mai boxez o data pentru centura mondiala", a comentat Bute la Digi Sport. "Am stat si am vorbit cu antrenorul si mi-a zis ca, in momentul de fata, important e sa ma recuperez 100% si anul viitor vom face un cantonament. Din punctul lui de vedere, voi fi disponibil sa boxez cu cei mai buni de la aceasta categorie. Asta inseamna ca sunt disponibil sa infrunt orice campion de la categoria mea. Nu stiu daca se va intampla acest lucru imediat, dar sunt sanse ca in toamna anului viitor sa am aceasta posibilitate. Vreau sa fiu pregatit pentru acest lucru, sa ma simt pregatit si, cu siguranta, atunci cand va veni momentul, sunt convins ca voi face tot ceea ce imi sta in putinta pentru a mai aduce o data centura mondiala la Galati", a mai comentat Bute.

Romanul ar fi trebuit sa boxeze pe 6 decembrie 2014 cu Roberto Bolonti, in cadrul unei gale la Montreal, dar o accidentare la spate l-a facut sa renunte la acest duel. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro