Busturile temporare, pe val: sanii care dispar dupa 24 de ore

Busturile temporare, pe val: sanii care dispar dupa 24 de ore

Nimeni nu cumpara o masina fara un test drive si, in mod similar, nicio femeie nu ar trebui sa-si faca operatie de marire a sanilor fara sa vada inainte cum ar arata cu cateva cupe mai mari la sutien, crede chirurgul estetician Norman Rowe. Medicul spune ca doua dintre paciente i-au cerut pana acum refacerea implanturilor de 24 de ore, pe motiv ca nu s-au hotarat daca sa faca sau nu procedura.

acum 109 luni (12 Nov 2014)

Nimeni nu cumpara o masina fara un test drive si, in mod similar, nicio femeie nu ar trebui sa-si faca operatie de marire a sanilor fara sa vada inainte cum ar arata cu cateva cupe mai mari la sutien, crede chirurgul estetician Norman Rowe. El este autorul unei inventii care permite femeilor sa "testeze" implanturile mamare inainte de a alege unele definitive.

Busturile "temporare" sunt realizate prin injectarea in sani a unei solutii saline care se absoarbe in 24 de ore. Pe langa aceasta, medicul mai foloseste o substanta pe care nu a vrut sa o divulge, spunand doar ca este deja folosita frecvent in lumea medicala, in alte scopuri decat marirea sanilor.

"Poti folosi tehnologia 3D sau implanturi puse in sutien pentru a afla cum vei arata dupa interventie, dar este altceva sa simti greutatea reala a sanilor si sa descoperi cum este sa traiesti cu implanturile", spune dr.

Medicul spune ca doua dintre paciente i-au cerut pana acum refacerea implanturilor de 24 de ore, pe motiv ca nu s-au hotarat daca sa faca sau nu procedura. Implanturile de acest fel ar fi ideale la ocazii speciale, cum ar fi o vacanta sau o nunta.

Kali Goodwin, in varsta de 27 de ani, este una dintre pacientele care au apelat pana acum la aceasta procedura inedita. "Voi aniversa, impreuna cu iubitul meu, 5 ani de relatie si mi-am cumparat o richie superba pentru acest eveniment, dar mi-as dori ca bustul sa fie mai mare in ea", spune tanara, citata de ABC News.

Chirurgul a inaintat o cerere de aprobare catre autoritatea americana de control al medicamentelor si estimeaza ca busturile "temporare" vor fi disponibile peste doi ani. Barbatii o pot folosi, de exemplu, pentru marirea pectoralilor sau a gambelor", mai spune dr.

"Procedura prezinta riscul ca injectia sa atinga un vas de sange si sa duca la formarea unui hematom, precum si un risc de infectii. 20 de cadr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro