"Burlacita" E PRAF. Vezi DECLARATII ale concurentului care scot tot ADEVARUL la iveala

Am acceptat conventia de a contribui la o poveste cat mai interesanta, dar cand ei au folosit acceptul meu pentru a-mi deforma propria imagine si a ma prezenta la public drept un egoist care uraste copii si un actor neinteresat de burlacita, am considerat ca trebuie sa vorbesc ca sa restabilesc echilibrul moral.

acum 108 luni (8 Oct 2014)

Burlacul "milionar", asa cum i s-a spus dupa participarea la "Burlacita", este in continuare dezamagit de regia din emisiune, desi producatorii se laudau ca este vorba despre un reality show. Silviu Rotariu scoate adevarul la iveala, fara sa se teama de consecinte. Pentru a-ti gasi un partener de viata n-ai nevoie de intermediar si cu atat mai mult n-ai nevoie de o emisiune. Daca mergi la o emisiune tv, indiferent de subiectul ei, o faci pentru ca te ajuta in cariera.

Silviu Rotariu s-a hotarat sa "dea din casa" pentru ca i-a fost denigrata imaginea "Am deconspirat regiile din spatele showlui pentru ca Antena 1 nu si-a respectat contractul moral pe ce-l avea cu oamenii care au participat. Adica s-a folosit de numele noastre, povestile noastre de viata si cuvintele noastre pentru a crea prin montaj o alta poveste decat cea care se intampla la fata locului. Am acceptat conventia de a contribui la o poveste cat mai interesanta, dar cand ei au folosit acceptul meu pentru a-mi deforma propria imagine si a ma prezenta la public drept un egoist care uraste copii si un actor neinteresat de burlacita, am considerat ca trebuie sa vorbesc ca sa restabilesc echilibrul moral. De exemplu am acceptat sa ma prefac ca sunt surprins sa-mi revad fratele, dupa ce chiar eu organizasem intalnirea, dar cand am vazut la televizor ca ei au folosit acea intalnire ca sa ma denigreze pe mine, atunci am considerat ca e momentul sa vorbesc", ne-a mai spus Silviu. "Fiind o emisiune de dating, s-au pus in evidenta abilitatiile de cuceritor ale fiecarui participant. Eu unul ma simt magulit de numarul mare de fete care m-au abordat atat pe facebook cat si prin cluburi, sau chiar pe strada. Probabil ca toti ceilalti participanti primesc aceeati atentie din partea sexului frumos", a incheiat fostul cuncurent de la "Burlacita". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro