Bunicuta de 80 de ani aflata la un pas de puscarie fiindca s-a aparat de barbatul care a incercat s-o violeze: "L-am batut cu cizmele-n cap pana n-am mai putut"

Acuzata de lovituri cauzatoare de moarte, batrana a fost cercetata si trimisa in judecata in stare de libertate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Voia sa nu se mai ridice de la pamant sa o atace din nou "Inculpata aratat ca, dupa plecarea fiului sau, victima a inceput sa o pipaie si sa o traga de fusta.

acum 74 luni (20 Oct 2016)

Acuzata de lovituri cauzatoare de moarte, batrana a fost cercetata si trimisa in judecata in stare de libertate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. L-am apucat de cap si l-am tras afara din casa. A cazut pe scari si l-am batut cu cizmele in cap", a declarat batrana completului de judecata. Dar ce puteam sa faca daca el a inceput sa se dea la mine, sa ma pipaie.

Victima batranei de 80 de ani a fost un barbat de 56 de ani, din satul Protopopesti, comuna Tacuta, prieten cu fiul victimei, iar crima a vut loc pe 31 octombrie 2015. La intoarcere cei doi barbati au cumparat o sticla de bere, pe care au consumat-o impreuna acasa la batrana impreuna cu inca un vecin. La un moment dat, fiul batranei a mers sa cumpere o sticla cu vin, iar celalalt vecin a plecat acasa. Cum barbatul de 56 de ani se afla intr-o stare avansata de ebrietate, batrana i-a cerut sa plece acasa, insa acesta a refuzat, asteptandu-si prietenul sa revina cu sticla.

Voia sa nu se mai ridice de la pamant sa o atace din nou

"Inculpata aratat ca, dupa plecarea fiului sau, victima a inceput sa o pipaie si sa o traga de fusta. A inceput apoi sa traga si mai tare de haine lovind-o pe inculpata cu pumnii in piept si prinzand-o strans de mana stanga. In momentul in care a lovit-o cu pumnii in piept, inculpata a cazut la pamant, dupa care s-a ridicat si a iesit in curte pentru a striga dupa ajutor. Acesta fiind intr-o stare avansata de ebrietate, s-a impiedicat de pietrele din curte si a cazut la pamant. Atunci inculpata a profitat de situatie, a mers la victima, i-a smuls parul din cap, dupa care a inceput sa o loveasca cu picioarele peste cap si peste corp. A precizat ca voia sa nu se mai ridice de la pamant si ca nu a vrut sa il omoare", se arata in rechizitoriul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

Barbatul de 56 de ani a fost gasit inconstient in fata casei de fiul batranei, care a sunat la 112. <... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro