Bunele maniere in timpul unei nunti: de ce nu le este permis invitatilor sa faca fotografii

In ciuda faptului ca nuntile sunt unul dintre cele mai importante evenimnete din viata oamenilor nu de putine ori acestia constata ca in anumite situatii nu stiu cum sa se comporte corect. La plecare, nu uitati sa va luati la revedere de la miri, parintii acestora si nasi, adresand multumiri pentru invitati si urari de bine.

acum 69 luni (23 Feb 2017)

In ciuda faptului ca nuntile sunt unul dintre cele mai importante evenimnete din viata oamenilor nu de putine ori acestia constata ca in anumite situatii nu stiu cum sa se comporte corect. Prilej de bucurie si emotie atat pentru miri, cat si pentru invitati, lucrurile par uneori sa degenereze in timpul petrecerii.

Desi sunt acolo pentru a se distra, invitatii nu trebuie sa uite de regulile privind bunele maniere, scrie "Marie Claire". Daca nu puteti ajunge, adresati urari de bine tinerilor si prezentati scuze.

In cazul in care participati la nunta, nu uitati ca este foarte importanta punctualitatea.

Nu consumati prea mult alcool la petrecere. Pana la urma, sunteti acolo pentru a celebra uniunea dintre doi oameni, nu pentru a va face de ras.

Nu va dati in spectacol pe ringul de dans, oricat de mult v-ar placea o melodie.

Nu schimbati locul la masa. Gazdele si-au dedicat timp pentru a incerca sa aseze invitatii intr-o anumita ordine, asa ca nu va asezati la o alta masa, doar pentru ca acolo aveti o companie mai buna.

Daca servirea este de tip bufet suedez, nu ingramaditi mancare pe farfurie si incearcati sa luati doar atat cat puteti consuma.

Daca vreti sa oferiti un cadou mirilor, acesta va fi frumos ambalat, insotit de o carte de vizita.

Nu este politicos sa va umpleti singuri paharul.

Nu incepeti sa vorbiti despre problemele personale.

Nu va plangeti de calitatea muzicii sau a meniului.

La plecare, nu uitati sa va luati la revedere de la miri, parintii acestora si nasi, adresand multumiri pentru invitati si urari de bine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro