Bugetul Senatului va creste cu 17 la suta in 2016

"E nevoie nu de reparaţii, de o restaurare in anumite zone, faţada, sălile care au luminatoare şi in care sunt infiltraţii şi s-au degradat zugrăvelile interioare, instalaţiile care sunt, din păcate, de concepţie cu totul şi cu totul invechită şi de aceea consumurile de energie termică şi electrică sunt foarte mari", a spus Tăriceanu.

acum 52 luni (23 Nov 2015)

Bugetul Senatului va crește cu 17 la sută in anul 206, față de anul anterior, in cea mai mare parte pentru lucrări de intreţinere şi de reparaţie la clădire, a anunţat, luni, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

"Este o creştere generală de 17% faţă de bugetul de anul trecut, dar nu ştiu să vă spun pe investiţii sau pe fiecare capitol de cheltuieli. (...) Este un buget care prevede o creştere faţă de anul 2015, vorbim de bugetul pe anul 2016, creşterile sunt in cvasiexclusivitate generate de necesitatea unor lucrări de intreţinere şi reparaţii la clădire", a declarat Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a declarat că va avea o discuţie cu premierul Dacian Cioloş pe această temă şi că va propune ca in următoarea şedinţă a Birourilor Permanente reunite să fie aprobat un plan de reparaţii şi investiţii pentru Palatul Parlamentului. Am făcut şi propunerea ca in viitoarea şedinţă a Birourilor Permanente reunite să aprobăm un plan de reparaţii şi investiţii pentru intreţinerea clădirii, care să fie realizat in comun cu Camera Deputaţilor.

"E nevoie nu de reparaţii, de o restaurare in anumite zone, faţada, sălile care au luminatoare şi in care sunt infiltraţii şi s-au degradat zugrăvelile interioare, instalaţiile care sunt, din păcate, de concepţie cu totul şi cu totul invechită şi de aceea consumurile de energie termică şi electrică sunt foarte mari", a spus Tăriceanu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro