B.U.G. Mafia a lansat piesa, "Bani, Bani, Bani": "Alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe ce conteaza"

Filmarile pentru "Bani, Bani, Bani" au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipa de productie de 54 de persoane. Mafia a pregatit celor care si-au achizitionat bilete si o serie de surprize: de la autografe si sesiuni de meet&greet, pana la livrari personale sau invitatii in studio, sa asculte in avanpremiera noua piesa.

acum 69 luni (25 Apr 2017)

Mafia a lansat un nou single, "Bani, Bani, Bani", videoclipul piesei putand fi vizionat pe canalul de pe YouTube al trupei. Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac si Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha.

Filmarile pentru "Bani, Bani, Bani" au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipa de productie de 54 de persoane.

Productia executiva a clipului fost realizata de Tatatee, Alin Surdu - vechi colaborator al trupei - semnand regia, imaginea si montajul. Ideea care a stat la baza videoclipului a fost propusa de Uzzi, scenariul fiind scris apoi de cei trei membri ai trupei.

"Ne-am dorit un videoclip care sa vorbeasca de la sine si sa exprime cat mai clar mesajul noului single. Viata e o fuga continua dupa bani, indiferent de cine esti, de unde esti sau de cati ani ai. De cele mai multe ori alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe lucrurile care conteaza cu adevarat", au declarat membrii trupei B.U.G.

Piesa "Bani, Bani, Bani" poate fi descarcata gratuit de pe site-ul oficial al trupei, www.bugmafiaoficial.ro. Mafia il va sustine in data de 27 mai la Arenele Romane, "Romanie, Fa Galagie!", un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Mafia a pregatit celor care si-au achizitionat bilete si o serie de surprize: de la autografe si sesiuni de meet&greet, pana la livrari personale sau invitatii in studio, sa asculte in avanpremiera noua piesa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro