Bucurestiul, prezentat ca destinatia de vacanta perfecta: "Cine are nevoie de Paris? Bucurestiul are propriul Arc de Triumf!"

Bucurestiul, prezentat ca destinatia de vacanta perfecta:

Printre localurile amintite se numara si celebrul restaurant "Carul cu Bere", unde " sub boltile superb pictate" poti asculta muzica live si incerca mancarea traditional romaneasca, "sarmale cu carne tocata si mamaliga".

acum 80 luni (13 Jun 2016)

Printre motivele pentru care turistii straini ar trebui sa aleaga capitala Romaniei, jurnalistii britanici au amintit unele dintre cele mai importante obiective ale Bucurestiului. De asemenea, jurnalistii au amintit si de "Memorialul Renasterii" sau "Muzeul satului".

"In secolul al XX-lea, Bucurestiul a ajuns sa fie cunoscut sub numele de

datorita arhitecturii si designelui francez" amintesc cei de la "The Telegraph".

Libraria Carturesti este si ea trecuta pe lista obiectivelor care nu trebuiesc ratate, fiind numita "una dintre cele mai frumoase librarii din lume".

Amintind ca in Bucuresti se gaseste berea cu cel mai bun pret, jurnalistii straini recomanda si locuri unde turistii se pot retrage pentru a servi masa. Printre localurile amintite se numara si celebrul restaurant "Carul cu Bere", unde " sub boltile superb pictate" poti asculta muzica live si incerca mancarea traditional romaneasca, "sarmale cu carne tocata si mamaliga".

Ziarul aminteste si de "parcurile fabuloase" din Bucuresti.

Turistii care aleg ca destinatie tara noastra sunt invitati sa dea o fuga si la munte. (...)O excursie in Romania ar fi incompleta fara Dracula, printul secolului al XV-lea, care l-a inspirat pe sciitorul Bram Stoker cu obiceiul lui macabru de a-si strapunge dusmanii cu o tepusa, lasandu-i sa moara in agonie", sunt de parere jurnalistii "The Telegraph". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro