Bucurestenii vor putea asculta poezie contemporana si muzica, de joi

Bucurestenii se vor putea bucura de pe 28 iulie de poezie contemporana, muzica si vin. Bucurestenii vor avea parte de o experienta complet noua care imbina lecturile de poezie, muzica si dialogurile cu jam session, dans, expozitii, performance-uri, dar si cu vin pentru buna dispozitie si carti de poezie pentru luat acasa.

acum 43 luni (27 Jul 2017)

Bucurestenii se vor putea bucura de pe 28 iulie de poezie contemporana, muzica si vin. Poezie contemporana, Muzica si Vin" pune reflectorul pe 12 poeti invitati - Svetlana Carstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Dinis, Alex Vasies, Ana Dragu, Dina Frinculescu, Flavia Adam, Mitos Micleuseanu, Radu Nitescu, Razvan Tupa si Valentin Busuioc. In zilele de vineri, de la ora 21.00, Nocturnele vor avea loc pe 28 iulie, 4 august, 8 septembrie si 15 septembrie in gradina Rezidentei BRD Scena9.

Bucurestenii vor avea parte de o experienta complet noua care imbina lecturile de poezie, muzica si dialogurile cu jam session, dans, expozitii, performance-uri, dar si cu vin pentru buna dispozitie si carti de poezie pentru luat acasa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro