Bucurestenii, feriti de inundatii, la ultimele ploi

"Ca urmare a cantitatilor de apa importante cazute in perioada in care Bucurestiul s-a aflat sub atentionare de ploi puternice, peste media multianuala, sistemul de canalizare a trebuit sa faca fata unui volum de apa tranzitat de aproximativ 5,7 milioane m3 , ceea ce este echivalent cu aproximativ jumatate din volumul Lacului Morii", precizeaza Apa Nova.

acum 86 luni (21 Sep 2016)

Cele mai recente ploi nu au mai cauzat inundatii in Capitala, desi in ultimele doua zile a fost in vigoare o atentionare de ploi puternice. Pentru a preintampina potentialele probleme la sistemul de canalizare, s-a intervent de 146 de ori, informeaza Apa Nova.

"Ca urmare a cantitatilor de apa importante cazute in perioada in care Bucurestiul s-a aflat sub atentionare de ploi puternice, peste media multianuala, sistemul de canalizare a trebuit sa faca fata unui volum de apa tranzitat de aproximativ 5,7 milioane m3 , ceea ce este echivalent cu aproximativ jumatate din volumul Lacului Morii", precizeaza Apa Nova. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro