Bucurestenii, asteptati in weekend la Targul National al Mierii

Bucurestenii, asteptati in weekend la Targul National al Mierii

Producatorii de miere, optimisti Apicultorii romani sunt optimisti in privinta productiei de miere din acest an, chiar daca in unele zone din tara temperaturile au fost destul de scazute in aceasta perioada, mizand pe o productie mai buna ca anul trecut, de cel putin 80% din media anuala de 22.000 - 24.000 de tone.

acum 50 luni (1 Apr 2016)

Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania va organiza in perioada 1-3 aprilie, pe Platforma Apicola Baneasa, o noua editie a Targului National al Mierii, care va reuni 115 apicultori din toate colturile tarii.

Expozantii prezenti vor etala o gama extrem de diversificata, de la diverse sortimente de miere si produse apicole obtinute direct din stupina, pana la produse conditionate sau alte preparate derivate - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice.

De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii, deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora — stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate.

Producatorii de miere, optimisti

Apicultorii romani sunt optimisti in privinta productiei de miere din acest an, chiar daca in unele zone din tara temperaturile au fost destul de scazute in aceasta perioada, mizand pe o productie mai buna ca anul trecut, de cel putin 80% din media anuala de 22.000 - 24.000 de tone. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro