Bucati imense dintr-un balcon din Centrul Vechi al Capitalei au cazut peste doua masini. Cladirea gazduieste Club A

Bucati imense dintr-un balcon din Centrul Vechi al Capitalei au cazut peste doua masini. Cladirea gazduieste Club A

UPDATE "Prin apel 112 a fost sesizat faptul ca pe o strada din sectorul 3, doua autoturisme au suferit avarii provocate de caderea unor bucati de tencuiala desprinse de pe zidul unei cladiri in proximitatea careia erau parcate autoturismele. "Asa cum am promis, acceleram programul de consolidari al Primariei Capitalei si facem tot ce tine de atributiile administratiei locale astfel incat anul acesta cat mai multe cladiri din centrul Capitalei sa fie reabilitate: am alocat 10 milioane de euro din bugetul Municipalitatii pentru acest domeniu prioritar si am infiintat entitati clare care sa actioneze rapid si eficient pentru a recupera aproape 30 de ani de amanari.

acum 41 luni (6 Apr 2018)

UPDATE "Prin apel 112 a fost sesizat faptul ca pe o strada din sectorul 3, doua autoturisme au suferit avarii provocate de caderea unor bucati de tencuiala desprinse de pe zidul unei cladiri in proximitatea careia erau parcate autoturismele.

Primaria Capitalei se lauda ca a demarat lucrari de consolidare

Chiar joi, Primaria Capitalei anunta ca a demarat lucrarile de punere in siguranta, consolidare si reabilitare la noua cladiri din centrul Capitalei, potrivit unui comunicat emis de institutie. In prezent, se lucreaza pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de interventie si, dupa punerea in siguranta a acestor cladiri, urmeaza realizarea expertizelor si a proiectelor de consolidare, a mai transmis Primaria Capitalei. "Asa cum am promis, acceleram programul de consolidari al Primariei Capitalei si facem tot ce tine de atributiile administratiei locale astfel incat anul acesta cat mai multe cladiri din centrul Capitalei sa fie reabilitate: am alocat 10 milioane de euro din bugetul Municipalitatii pentru acest domeniu prioritar si am infiintat entitati clare care sa actioneze rapid si eficient pentru a recupera aproape 30 de ani de amanari. Iata ca una dintre companiile municipale atat de hulite de unii a reusit, in mai putin de un an, cat au reusit altii in zece!", a declarat primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. 170 de cladiri - pericol public in Capitala "Se lucreaza la nu mai putin de noua cladiri care necesitau reparatii urgente, alte trei fiind in etapa finala de pregatire a documentatiilor. Totodata, pentru alte 20 de cladiri se intocmeste documentatia pentru expertizarea si proiectarea lucrarilor de interventie/consolidare. Mai mult decat atat, la inceputul anului am demarat deja si un alt program prin care se vor pune in siguranta inca 100 de cladiri aflate in diverse stadii de degradare. 170 de cladiri sunt incadrate in clasa I de risc seismic, adica acele imobile care prezinta risc ridicat de prabusire la cut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro