Bruce Springsteen a dezvaluit ca se lupta cu depresia de mai multi ani: "Este o parte din viata mea"

Bruce Springsteen a dezvaluit ca se lupta cu depresia de mai multi ani:

Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care s-au vandut in peste 120 de milioane de copii pe plan mondial si a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. El a compus si coloane sonore pentru mai multe productii cinematografice, iar pentru muzica originala din filmul "Philadelphia" (1993), cu Tom Hanks si Denzel Washington in rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy si Oscar.

acum 88 luni (18 Dec 2016)

De obicei, este in regula, dar, precum al lui Chruchill, inca mai sare si ma musca de fund uneori", a declarat Bruce Springsteen la emisiunea difuzata duminica.

Muzicianul - castigator al 20 de premii Grammy in cinci decenii de cariera - a spus ca, pe langa trucurile pe care le stapaneste pentru a tine in frau depresia, acceptarea sentimentelor este cea care l-a ajutat cel mai mult.

Sotia lui Springsteen, Patti Scialfa, l-a ajutat de asemenea, a mai marturisit artistul.

El a mai vorbit despre rolul central jucat de biserica romano-catolica in copilaria sa din New Jersey, despre "optimismul nesfarsit" al mamei sale, Adele, si despre cele trei surori italo-americane ale ei.

Bruce Springsteen, nascut pe 23 septembrie 1949, supranumit "The Boss", este interpret si compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Born To Run", "Hungry Heart", "Dancing in the Dark", "Born in the U.S.A.", "Human Touch" si "Streets of Philadelphia". Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care s-au vandut in peste 120 de milioane de copii pe plan mondial si a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. El a compus si coloane sonore pentru mai multe productii cinematografice, iar pentru muzica originala din filmul "Philadelphia" (1993), cu Tom Hanks si Denzel Washington in rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy si Oscar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro