Bruce Jenner a finalizat procesul de transformare in femeie: cum arata acum fostul campion olimpic la decatlon

Bruce Jenner a finalizat procesul de transformare in femeie: cum arata acum fostul campion olimpic la decatlon

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenti atleti americani din anii '70 dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon. Acesta a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de postul ABC, la aproape 40 de ani dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, in proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din concursul de atletism. Tatal transsexual al lui Kim Kardashian, prima aparitie ca femeie Etapele transformarii in femeie 1980: Bruce face prima incercare de tranzitie: urmeaza un tratament cu hormoni vreme de cinci ani si apeleaza la electroliza pentru a-si indeparta barba si parul de pe piept.

acum 66 luni (2 Jun 2015)

Intr-un videoclip publicat pe site-ul revistei, Jenner spune ca aceasta coperta, care are titlul "Call me Caitlyn" ("Spune-mi Caitlyn"), reprezinta o faza eliberatoare a trasformarii sale, potrivit Reuters, citata de Mediafax. Cu aceasta ocazie, Jenner a lansat si un nou cont pe platforma Twitter, @Caitlyn_Jenner, publicand mesajul: "Sunt atat de fericita, dupa o lupta atat de lunga, sa traiesc cu propriul eu. Contul nou creat a devenit pagina care a atins cel mai rapid un milion de fani, in patru ore si trei minute, potrivit Guinness World Records, depasind astfel pagina de Twitter a presedintelui Barack Obama, @POTUS, care a strans, luna trecuta, un milion de admiratori, in cinci ore. De asemenea, "Vanity Fair" a lansat hashtag-ul #CallMeCaitlyn, pe care publicul il poate folosi pe retelele sociale, indemnandu-i astfel pe fani sa-i transmite mesaje pozitive lui Jenner. Printre vedetele care si-au aratat sustinerea fata de decizia fostului campion olimpic se numara Mia Farrow, Susan Sarandon, Lady Gaga, Ellen DeGeneres si Demi Moore.

In timpul interviului acordat revistei "Vanity Fair", Jenner a recunoscut ca a avut un atac de panica, gandindu-se ca a mers prea departe, dupa ce a suferit o operatie estetica de zece ore pentru a capata trasaturi feminine. Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenti atleti americani din anii '70 dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon. Acesta a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de postul ABC, la aproape 40 de ani dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, in proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din concursul de atletism. Unii pot sa ma considere un barbat macho, dar inima si sufletul meu, ca de altfel tot ceea ce fac in viata, fac parte din persoana mea, iar acea parte feminina face parte ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro