Bronzul perfect, intre mit si adevar. Care sunt efectele periculoase ale substantelor pentru bronz rapid

Bronzul perfect, intre mit si adevar. Care sunt efectele periculoase ale substantelor pentru bronz rapid

Uleiul de masline, cel de argan, berea sau untul de cacao? Evitati sa stati la soare intre orele 11:00-16:00, folositi neaparat creme de protectie solara inainte de expunere si creme hidratante dupa, consumati cat mai multa apa, evitati consumul de bauturi alcoolice, dar si folosirea de medicamente fotosensibilizante precum analgezice, antibiotice, antidepresive, diuretice, produse hormonale.

acum 108 luni (15 Jun 2015)

Uleiul de masline, cel de argan, berea sau untul de cacao?

Pe principalele forumuri si site-uri cu si despre femei, doamnele cauta tot felul de sfaturi pentru un bronz perfect. Printre recomadarile primite se numara uleiul de masline, berea si untul de cacao.

Untul de cacao, varianta naturala pentru bronzat, spun doamnele

Untul de cacao contine antioxidanti care actioneaza pentru a preveni efectele nocive ale radicalilor liberi ce distrug celulele pielii si provoaca imbatranirea prematura. Mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao. In combinatie cu untul de Shea, untul de cacao actioneaza eficient impotriva vergeturilor si a arsurilor. Cu toate acestea, untul de cacao nu ofera o protectie solara care sa ne fereasca de pericole.

Uleiul de masline, contraindicat pentru ca provoaca arsuri grave

O alta varianta la fel de "recomandata" pe site-urile dedicate femeilor este utilizarea uleiului de masline.

Uleiurile de cocos, susan, jojoba si aloe vera, printre preferatele doamnelor

Uleiurile de orice fel, spun dermatologii, nu protejeaza, ci ajuta la producerea arsurilor.

Alegerea unei protectii solare adecvate tine foarte mult de tipul de ten al fiecaruia. Persoanele cu pielea foarte deschisa prezinta un risc crescut de a dezvolta diverse boli de piele. Evitati sa stati la soare intre orele 11:00-16:00, folositi neaparat creme de protectie solara inainte de expunere si creme hidratante dupa, consumati cat mai multa apa, evitati consumul de bauturi alcoolice, dar si folosirea de medicamente fotosensibilizante precum analgezice, antibiotice, antidepresive, diuretice, produse hormonale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro