BREXIT Profesoara romana care munceste de doi ani in Marea Britanie: "Nu simt nicio clipa pericolul ca voi fi expulzata"

BREXIT Profesoara romana care munceste de doi ani in Marea Britanie:

Adina Tulbure, de 40 de ani, invatatoarea din Constanta care a inventat Abecedarul multimedia, un soft care asociaza literele cu sunetele si imaginile, a luat-o de la capat in urma cu un an, cand a plecat in Marea Britanie.

acum 44 luni (24 Jun 2016)

Adina Tulbure lucreaza de doi ani in Marea Britanie ca profesor. Spune ca votul de iesire a Marii Britanii din EU a fost dat impotriva elitismului politic si a coruptiei, nu impotriva oamenilor de rand care muncesc indiferent din ce parte a lumi ar veni. "Relatia economica a UK cu Asia este insa una foarte buna si probabil ca se vor echiibra economic, inclinand balanta catre Asia (India, China) de unde le vine si forta de munca ieftina". Adina Tulbure, de 40 de ani, invatatoarea din Constanta care a inventat Abecedarul multimedia, un soft care asociaza literele cu sunetele si imaginile, a luat-o de la capat in urma cu un an, cand a plecat in Marea Britanie. "Tara mea era prea saraca pentru a ajuta oamenii in astfel de situatii, asa ca am vandut tot ce mai avea si am plecat". A cerut ajutor unei prietene, Anne Collins, care fusese invatatoare 35 de ani in Anglia, si pe care o cunoscuse la Negru Voda, acolo unde a derulat un proiect de terapie prin arta. Tabara favorabila iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a obtinut 51,9 % din sufragii dupa numararea majoritatii voturilor din circumscriptii la referendumul istoric care a avut loc joi. Aproape 17 milioane de britanici au votat pentru Brexit, fata de 15,7 milioane pentru UE. Rata de participare a fost de 72,2%, iar peste 26.000 de buletine de vot au fost anulate. Va mai recomandam: Lectia de viata data de Adina Tulbure, invatatoarea care a cucerit Anglia: ii invata pe copiii englezi sa scrie cu ajutorul eroilor din basmele romanilor ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro