BREAKING NEWS. Rapid ramane in FALIMENT si are sanse infime de a juca in Liga 1

BREAKING NEWS. Rapid ramane in FALIMENT si are sanse infime de a juca in Liga 1

Curtea de Apel a schimbat termenul de judecare a solicitarii de suspendare provizorie a procedurii de faliment in cazul Rapidului, pentru 20 iulie.

acum 75 luni (7 Jul 2016)

Veste trista pentru gruparea de langa Podul Grant. Curtea de Apel a schimbat termenul de judecare a solicitarii de suspendare provizorie a procedurii de faliment in cazul Rapidului, pentru 20 iulie.

Astazi, cererea giulestenilor a fost respinsa dupa ce a fost considerata ca fiind neintemeiata, si, astfel, rapidistii au ramas fara cale de atac. Ultimatumul dat de LPF in ceea ce priveste falimentul Rapidului era pana la 12 iulie.

La 14 iunie, Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment a SC Rapid SA, societatea care administreaza clubul de fotbal cu acelasi nume, in urma unei solicitari venite din partea ANAF. Instanta a ridicat la acea data dreptul de administrare al FC Rapid SA si a dispus dizolvarea societatii debitoare.

+Neculai Ontanu a fost adus la BECIUL DOMNESC cu o masina a Politiei Locale a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro