BRAZILIA: Dilma Rousseff si Aecio Neves, in turul doi al alegerilor prezidentiale

Actualul presedinte de stanga, Dilma Rousseff, il va infrunta pe pe social-democratul Aecio Neves in ccel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, relateaza AFP, preluat de Mediafax.

acum 100 luni (6 Oct 2014)

Actualul presedinte de stanga, Dilma Rousseff, il va infrunta pe pe social-democratul Aecio Neves in ccel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, relateaza AFP, preluat de Mediafax. Rivalul sau din cadrul Partidului Social-Democrat Brazilian, Aecio Neves, a fost votat de doar 33,68%, cu mult mai mult decat cele 26-27 de procente anuntate de sondajele de sambata.

Campania pentru turul doi promite o batalie incrancenata intre Rousseff si Neves pentru a obtine voturile lui Silva, o disidenta in cadrul PT care promova o politica sociala de stanga si o politica economica de dreapta.

Neves, care s-a declarat "onorat sa reprezinte speranta de schimbare in turul doi", a indemnat imediat Partidul Scialist Brazilia (PSB), reprezentat de Silva, sa i se alature pentru a o infrange pe Rousseff. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro