BRASOV. Bradul de Craciun din Piata Sfatului are 67 de ani si 28 de metri inaltime

BRASOV. Bradul de Craciun din Piata Sfatului are 67 de ani si 28 de metri inaltime

Pe tulpina si ramurile acestuia ar urma sa fie montate 50 de siruri luminoase cu leduri si flash-uri, identice celor care vor forma perdeaua de lumini de pe strada Republicii, dar si 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase, la care se adauga 40 de ghirlande cu leduri pe verticala, fiecare cu o lungime de 25 de metri.

acum 59 luni (18 Nov 2015)

Pomul de anul trecut a masurat 26 de metri

In Piata Sfatului din Brasov a fost montat astazi bradul de Craciun. Inalt de 28 de metri, bradul are 67 de ani si a fost taiat dintr-una din padurile care apartin municipiului Brasov, din zona Vama Buzaului. Drumul de aproximativ 50 de km a fost parcurs in doua zile, din cauza dimensiunii bradului, camionul care l-a transportat avand nevoie de masuri speciale in trafic. "Bradul are 67 de ani si o inaltime de 28 de metri, varsta fiindu-i determinanta dupa ce specialistii de la Facultatea Silvicultura au analizat un rond taiat din tulpina acestuia.

Pe tulpina si ramurile acestuia ar urma sa fie montate 50 de siruri luminoase cu leduri si flash-uri, identice celor care vor forma perdeaua de lumini de pe strada Republicii, dar si 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase, la care se adauga 40 de ghirlande cu leduri pe verticala, fiecare cu o lungime de 25 de metri. De asemenea, in spirala, vor mai fi montate 250 de siruri de turturi luminosi cu led de 0,5 metri si alte 100 de siruri cu turturi de 1,5 metri. In bradul din Piata Sfatului vor fi puse si siruri de beteala, dar si globuri si stelute, astfel ca pomul sa fie frumos si ziua. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro