Bradley Cooper si Irina Shayk au devenit parinti pentru prima data: ce nume au ales pentru bebelus

Bradley Cooper si Irina Shayk au devenit parinti pentru prima data: ce nume au ales pentru bebelus

Irina Shayk si Bradley Cooper, care au o relatie de doi ani, au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Lea de Seine Shayk Cooper, potrivit E!

acum 83 luni (11 Apr 2017)

Irina Shayk si Bradley Cooper, care au o relatie de doi ani, au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Lea de Seine Shayk Cooper, potrivit E! Irina Shayk a vorbit in trecut despre dorinta de a-si intemeia o familie, fiind de parere ca acesta ar trebui sa fie scopul fiecarei persoane. Imi iubesc munca si este foarte importanta pentru mine, dar nu este cel mai important aspect al vietii mele, familia, prietenii, oamenii pe care ii iubesc conteaza mult mai mult pentru mine. Imi doresc o familie si nu cred ca exista un moment perfect pentru acest lucru, cred ca este mai important sa ai alaturi persoana potrivita", a declarat super-modelul.

Burtica proeminenta a top-modelului in timpul defilarii de anul trecut FOTO Hepta Bradley Cooper a fost casatorit cu actrita Jennifer Esposito in perioada 2006 -2007. Apoi, starul american a avut relatii cu actrita Renee Zellweger, de care s-a despartit in 2011, cu actrita Zoe Saldana, de care s-a despartit in 2013, si cu top-modelul britanic Suki Waterhouse, de care s-a despartit in primavara anului 2015. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro