Brad Pitt, primul interviu dupa divort, despre dependenta de alcool si droguri: "Puteam sa bag un rus sub masa"

Brad Pitt merge la psiholog In acest interviu acordat pentru revista "GQ Style", publicat miercuri, starul american a recunoscut ca excesele pe care le-a comis in trecut - consumul abuziv de alcool si de marijuana - l-au "separat emotional" de oamenii pe care ii iubea. Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare.

acum 70 luni (4 May 2017)

Brad Pitt merge la psiholog

In acest interviu acordat pentru revista "GQ Style", publicat miercuri, starul american a recunoscut ca excesele pe care le-a comis in trecut - consumul abuziv de alcool si de marijuana - l-au "separat emotional" de oamenii pe care ii iubea. De asemenea, Brad Pitt a dezvaluit ca in ultimele luni a reusit sa renunte la alcool, a participat la sedinte de terapie psihologica si a decis impreuna cu Angelina Jolie sa isi rezolve problemele familiale intr-o maniera discreta si amiabila, arata News.ro.

Angelina Jolie s-a despartit de Brad Pitt si a demarat procedura de divort in septembrie 2016, iar acel anunt oficial i-a socat pe fanii din lumea intreaga ai celor doi actori. Angelina Jolie si Brad Pitt se lupta in prezent in instanta pentru custodia celor sase copii ai cuplului, iar Brad Pitt a fost cercetat de autoritatile americane pentru presupusa comitere a unor abuzuri fizice asupra copiilor sai, dupa un incident care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, in timpul caruia starul hollywoodian si-ar fi pierdut calmul in fata fiului sau cel mare, Maddox.

Brad Pitt a fost achitat de acele acuzatii, iar in luna ianuarie cei doi actori au fost de acord sa apeleze la serviciile unui judecator privat pentru a solutiona pe cale amiabila chestiunea divortului.

FOTO "GQ Style"

"Nu-mi amintesc sa fi avut o singura zi in care sa nu fi baut alcool sau sa nu fi fumat o tigara cu marijuana"

In interviul din "GQ Style", Brad Pitt spune ca despartirea de Angelina Jolie a reprezentat pentru el "un urias generator de schimbare".

"Nu-mi amintesc sa fi avut o singura zi dupa ce am terminat facultatea in care sa nu fi baut alcool sau sa nu fi fumat o tigara cu marijuana. In prezent, starul hollywoodian spune ca a renuntat la alcool, pe care l-a inlocuit cu suc de merisor si apa minerala.

"Daca iubesti pe cineva, il lasi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro