Brad Pitt, despre mariajul cu Angelina Jolie si respectul pe care-l poarta actorului Shia LaBeouf

Dupa noua ani de relatie, Brad Pitt (50 de ani) si Angelina Jolie (39 de ani), unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, s-au casatorit in secret, pe 23 august, in Franta.

acum 102 luni (30 Sep 2014)

Dupa noua ani de relatie, Brad Pitt (50 de ani) si Angelina Jolie (39 de ani), unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, s-au casatorit in secret, pe 23 august, in Franta. Cunoscut pentru reticenta cu care abordeaza subiectele legate de viata sa personala, Brad Pitt a vorbit pentru prima oara despre ceea ce inseamna pentru el casatoria, planurile sale de viitor, dar si despre respectul pe care il poarta actorului Shia LaBeouf. Desi Pitt si Jolie au ezitat, pentru o buna bucata de timp, sa se casatoreasca, la doar o luna distanta de la nunta, actorul din "Furia: Eroi anonimi/ Fury" simte ca mariajul i-a intarit relatia cu mama celor sase copii ai sai.

Mai mult, starul american a dat de inteles ca noile proiecte cinematografice risca sa piarda teren in fata copiilor sai, Madox (13 ani), Pax (10 ani), Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani), Vivienne (6 ani), Knox (6 ani): "Nu vreau sa trec la alte lucruri atat de repede. Si, ca sa fiu sincer, imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu copiii me inainte ca ei sa creasca si sa plece de langa noi".

Drama de razboi "Furie: Eroi anonimi/ Fury", in regia lui David Ayer, in care Brad Pitt joaca alaturi de Shia LaBeouf, va avea premiera in cinematografele din SUA pe 17 octombrie. Actorul american a vorbit, cu aceasta ocazie, si despre colegul sau de platoul, Shia LeBeouf, despre care spune ca este "unul dintre cei mai buni actori pe care i-a intalnit vreodata". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro