Bouchard ramane incerta pentru meciul cu Romania. Prima reactie a capitanului Canadei

Meciul de Fed Cup dintre Canada si Romania, din perioada 18-19 aprilie, care va avea loc la Montreal, s-ar putea disputa fara starul canadian Eugenie Bouchard. Bouchard, la cei doar 21 de ani ai sai, a adunat, de la prima sa participare in Fed Cup (2011) nu mai putin de 13 meciuri, fiind convocata la 8 dintre confruntari.

acum 107 luni (9 Apr 2015)

Meciul de Fed Cup dintre Canada si Romania, din perioada 18-19 aprilie, care va avea loc la Montreal, s-ar putea disputa fara starul canadian Eugenie Bouchard.

Bouchard, la cei doar 21 de ani ai sai, a adunat, de la prima sa participare in Fed Cup (2011) nu mai putin de 13 meciuri, fiind convocata la 8 dintre confruntari. Realitatea este ca atunci cand evoluezi in Grupa Mondiala ai nevoie de un star, o jucatoare de top 10, dar ai de asemenea nevoie si de suport din partea celorlalte sportive. o baza cat mai mare de jucatoare)", a mai spus Bruneau.

Spre deosebire de Romania, care se poate baza pe Irina Begu in lipsa Simonei Halep, Canada nu prea are alte optiuni in afara de Bouchard.

Bruneau a anuntat, miercuri, echipa Canadei, insa a mai lasat un al patrulea loc neocupat, in speranta ca va reusi sa o convinga pe Bouchard sau daca nu macar pentru a gasi o jucatoare de rezerva. Cine a eliminat-o, in turul al doilea la Charleston

Bouchard a inceput deja sezonul de zgura, in vederea Roland Garros-ului, la Charleston, insa a fost eliminata in turul al doilea. Eugenie, care pana acum a lasat sub semnul intrebarii participarea sa la meciul cu Romania, ar putea refuza in cele din urma acest meci, deoarece in saptamana imediat urmatoare va evolua la Stuttgart, acolo unde joaca si Halep. Cum zobrul pana la Stuttgart ar fi unul lung, iar suprafata de joc s-ar schimba in doar cateva zile (hard - Fed Cup, zgura - Stuttgart), Eugenie se afla in situatia de a face un compromis. In cazul, Simonei Halep, acest compromis a fost sa se retraga din meciul de Fed Cup. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro