Bostinaru: Stolojan, laudacul de serviciu al premierului Borisov. Stolojan: Bostinaru sa mearga in Coreea de Nord

Bostinaru: Stolojan, laudacul de serviciu al premierului Borisov. Stolojan: Bostinaru sa mearga in Coreea de Nord

El a precizat ca punctul sau de vedere este ca intotdeauna este bine sa se negocieze pentru dezarmare si pentru pace, in niciun caz pentru a construi tot timpul riposte la fel de fel de amenintari. Dar nu uitati ca atat eu cat si altii de varsta mea am trait perioada Razbooiului Rece, perioada in care cele doua blocuri, NATO si Tratatul de la Varsovia, se intreceau care mai de care in dezvoltarea capabilitatilor militare.

acum 89 luni (12 Jul 2016)

Europarlamentarul PSD critica in postare "declaratia trista a liderului delegatiei PNL in Parlamentul European, Theodor Stolojan, conform careia demersurile comune NATO sunt ".El continua cu prezentare unui alt episod "sinistru" care s-a petrecut pe holurile Parlamentului European. Acesta isi arata nemultumirea fata de discrepanta enorma intre viziunea pro-atlantista si pro-europeana a presedintelui Bulgariei si derapajele suspecte ale premierului din tara vecina. Conversatia noastra a fost intrerupta de cel care coordoneaza viziunea si activitatea marelui PNL in Parlamentul European, acelasi Theodor Stolojan, care nu mai contenea sa laude pozitia si declaratiile lui Borisov. In mod repetat l-a felicitat pe Borisov pentru viziunea sa si ca, la randul sau, sustine ideea demilitarizarii, ca singura solutie corecta. Nu credeam ca un asa-zis popular roman este laudacul de serviciu al premierului Borisov", a scris Victor Bostinaru. Contactat de News.ro, europarlamentarul PNL Theodor Stolojan a spus ca discutia de pe culoarul Parlamentului European este reala. El a precizat ca punctul sau de vedere este ca intotdeauna este bine sa se negocieze pentru dezarmare si pentru pace, in niciun caz pentru a construi tot timpul riposte la fel de fel de amenintari.

"Eu am spus intotdeauna ca e bine ca tarile din NATO sa discute cu celelalte tari, sa gaseasca formule prin care sa nu fie accentuata aceasta competitie, daca vreti, de resurse militare si de cheltuieli militare. Eu nu vad absolut nimic rau in propunerea premierului bulgar, si exact asta le-am spus, daca toate statele riverane Marii Negre, inclusiv Rusia, accepta o asemenea propunere, cred ca ar fi in avantajul tuturor", a explicat Stolojan schimbul de replici din cadrul discutiei cu colegii europarlamentari. Dar nu uitati ca atat eu cat si altii de varsta mea am trait perioada Razbooiului Rece, perioada in care cele doua blocuri, NATO si Tratatul de la Varsovia, se intreceau care mai... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro