Borcea a iesit putin din inchisoare ca sa-si lase nevasta gravida. Mai are de stat cinci ani si jumatate dupa gratii

Borcea a iesit putin din inchisoare ca sa-si lase nevasta gravida. Mai are de stat cinci ani si jumatate dupa gratii

In 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a casatorit cu Alina Vidican si, impreuna, au un baietel, George Alexandru (2 ani si jumatate), care s-a nascut la Miami.In cursul acestui an, Borcea a fost dat in judecata de o avocata, Simona Dana Voiculescu, care afirma ca fetita ei in varsta de 8 ani este tot a dinamovistului.

acum 99 luni (25 Dec 2014)

Asta nu-l impiedica insa pe Borcea (45 de ani) sa-si mareasca familia. a dezvaluit ca acesta a profitat de o scurta permisie primita de la conducerea inchisorii, pentru a merge acasa.

"Un copil este un motiv de bucurie. S-a intamplat chiar in momentul in care Cristi a fost lasat acasa, din arest, in permisie pentru 24 de ore. Eu si Cristi suntem foarte fericiti, ne mai doream inca un copil, iar acum s-a intamplat. I-am spus si baietelului nostru ca va avea un fratior sau o surioara, e inca mic pentru a constientiza acest lucru, dar el s-a bucurat oricum si a spus ca abia asteapta sa se joace impreuna.

Cristi Borcea mai are patru copii recunoscuti si inca unul pentru care a fost actionat in instanta. Din casnicia de 22 de ani cu Mihaela au rezultat trei copii: gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (11 ani) si pe Patrick (16 ani). In 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a casatorit cu Alina Vidican si, impreuna, au un baietel, George Alexandru (2 ani si jumatate), care s-a nascut la Miami.In cursul acestui an, Borcea a fost dat in judecata de o avocata, Simona Dana Voiculescu, care afirma ca fetita ei in varsta de 8 ani este tot a dinamovistului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro